Drømmer om egen butik

For Stine blev praktikpladsen indgangen til en karriere i Netto: ”Jeg var i praktik i Netto, fordi jeg godt kunne tænke mig at arbejde i butik. Vi stod ikke stille på et eneste tidspunkt, og der var hele tiden fart over feltet. Under praktikken kunne jeg bare mærke, at det var her, jeg skulle være.” Stine bliver også kun bekræftet i, at hun har valgt rigtigt. ”Jeg kan godt lide arbejdet, og det, at man får ansvar, er jo bare fedt. Man får løbende nye ansvarsområder rundt omkring i butikken, og du når derfor ikke at blive træt af det, du laver.”

 

Stine er elev i Netto
1. TRIN
+
Elev

Uddannelse: Elev

Mål: Salgsassistent faglært

Varighed: 2 år

Opstart: 1. august til 1. januar

Krav: EUD/EUX-Business, HHX eller student, HF, eller HTX suppleret med 12 ugers Hg5 forløb på den lokale handelsskole

Varene bliver lagt på plads

Vi gør en forskel for kunderne

Det er ikke kun ansvaret, der gør, at Stine synes, det er fedt at være elev i Netto. ”Det er en fed oplevelse, når man mærker, at man gør en forskel for kunderne og gør deres oplevelse bedre. Det er jo også det, der er med til at gøre, at kunderne kommer igen. Derudover er mine kollegaer selvfølgelig også med til at gøre hverdagen god.”

Elevuddannelsen i Netto er ikke for alle. ”Jeg ville helt klart anbefale elevuddannelsen i Netto til andre. Men man skal også være forberedt på, at det ikke er for alle. Det er hårdt arbejde, og det er derfor vigtigt, at du virkelig vil det.”

Det er ikke kun i butikken, Stine udvikler sig. På skoleopholdene får hun rigtig meget viden, som hun kan bruge i praksis efterfølgende. ”Når vi er på skole, lærer vi mange gode ting, og jeg føler virkelig, at det faktisk også er viden, jeg kan bruge efterfølgende. Jeg har især været glad for de råd, vi har fået til, hvordan man bliver en god sælger og dermed giver kunderne den bedste oplevelse.”

For Stine er målene sat. ”Jeg drømmer om at blive butikschef og dermed have min egen butik. På et senere tidspunkt kunne jeg godt se mig selv som distriktschef eller arbejde i HR afdelingen.”

 

Find vej videre

Se karrieremulighederne

Læs mere om de mange muligheder

Klik her

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger

Klik her

Bliv en del af vores talentdatabase

Ønsker du besked, når der opslås nye elevstillinger nær dig, kan du tilmelde dig vores talentdatabase. Du vil modtage relevante mails, når vi har nye elevjobs i dit nærområde eller har øvrige oplysninger i forhold til vores elevstillinger.