Elev med internationale ambitioner

For Trine er arbejdet i Netto ikke helt nyt: ”Jeg arbejdede også i Netto, før jeg blev elev, og var rigtig glad for det. Mine kollegaer var også meget begejstrede for mit arbejde i butikken og mente, at jeg ville gøre det godt som elev, hvilket også var med til at skubbe mig i den retning.”

 

Det at være elev i Netto, er noget, hun aldrig har fortrudt. ”Arbejdsopgaverne er spændende, og der sker hele tiden noget nyt. Der er fart over feltet, og det kan jeg rigtig godt lide. Primært består mine arbejdsopgaver i at gøre butikken indbydende over for vores kunder.”

 

Trines profilbillede
1. TRIN
+
Elev

Uddannelse: Elev

Mål: Salgsassistent faglært

Varighed: 2 år

Opstart: 1. august til 1. januar

Krav: EUD/EUX-Business, HHX eller student, HF, eller HTX suppleret med 12 ugers Hg5 forløb på den lokale handelsskole

Som elev i Netto er du tit i kontakt med kunden

En hverdag med fart over feltet

Som elev i Netto får du dine egne ansvarsområder. ”Da jeg startede som elev, havde jeg ansvar for mælk og frost. Man får løbende nye ansvarsområder, så det passer med ens egen udvikling. Du skal rundt i alle afdelinger, og jeg har på nuværende tidspunkt ansvar for kølevarerne.”

Det er ikke kun det, at man får ansvar, der tiltaler Trine. ”Hverdagen er rigtig travl, men det er på en god måde. Det er også fedt, at man kan se effekten af det arbejde, man laver, og så er det jo bare fedt at have kundekontakt.” Det sociale sammenhold i butikken er naturligvis også vigtigt i en travl hverdag. ”Der er et godt fællesskab i butikken, og vi kan have det sjovt, hvilket er vigtigt i en travl hverdag.”

 

Elevuddannelsen har kun givet Trine en bedre forståelse for det at drive butik, og hun vil helt klart anbefale andre også at tage uddannelsen. ”Elevuddannelsen har udviklet mig meget, og du får nogle gode redskaber, som hjælper dig i dit videre arbejde. Jeg vil klart anbefale andre også at tage elevuddannelsen.”

For Trine er ambitionerne klare. ”Jeg vil rigtig gerne være butikschef på et tidspunkt. Derudover har jeg også en drøm om at arbejde i en Netto et andet sted i verden og få indblik i, hvordan de gør tingene.”

 

Find vej videre

Se karrieremulighederne

Læs mere om de mange muligheder

Klik her

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger

Klik her

Bliv en del af vores talentdatabase

Ønsker du besked, når der opslås nye elevstillinger nær dig, kan du tilmelde dig vores talentdatabase. Du vil modtage relevante mails, når vi har nye elevjobs i dit nærområde eller har øvrige oplysninger i forhold til vores elevstillinger.