94_1686218654829955_1896198613831957

Den 8. november afholdes traditionen tro Salling Group Skills. Begivenheden, hvor vi hylder de dygtige og passionerede elever og deres håndværk.

Vi vil gerne præsentere dig for én af de dygtige finalister fra føtex, nemlig Julie Bak fra føtex på Mariagervej i Randers.
Julie er 18 år – og i gang med uddannelsen som bager, der forventes afsluttet i 2020.

//

Hvorfor har du valgt denne uddannelse?

Jeg elsker at bage. Min farmor og mormor har haft stor indflydelse på dette, da de altid tog mig med i køkkenet da jeg var lille, så jeg kunne hjælpe dem med at bage. Det vakte for alvor min nysgerrighed og bageglæde allerede fra barnsben.

Hvad er dine drømme for fremtiden?

Når jeg har afsluttet bageruddannelsen har jeg en stor drøm om at blive konditor. Elsker nemlig at lave lækre kager og desserter.

Hvad synes du om at være med i Salling Group Skills?

Jeg synes det er spændende, men samtidigt er jeg også meget nervøs. Dog er jeg sikker på det er en god øvelse og forberedelse til svendeprøven. Samtidig forbereder Salling Group Skills mig fagligt og personligt til den fremtid, som venter mig indenfor mit fag.

Hvad har du lært gennem forløbet?

Jeg har lært at lave nogle nye ting, blandt andet at rulle wienerbrød. Derudover er jeg blevet bedre til at arbejde med min nervøsitet og under pres.