94_1686218654829955_1951557278296090

Thisted Posten har været forbi føtex i Thisted for at møde Nana Bloch Christensen, der er delikatesse-elev i varehuset. Det er der kommet denne fine artikel ud af:

Til finalen i Salling Groups egen Skills konkurrence dystede 23 delikatesse-, gourmetslagter-og bagerelever på tværs af Salling Group om en samlet præmiesum på 180.000 kroner.
Delikatesse-elev Nana Bloch fra føtex i Thisted blev nummer tre i konkurrencen og nåede dermed på podiet i konkurrencen, hvor 90 elever fra hele landet deltog.

Forud var gået mange timers forberedelse i blandt andet at lave klassisk og fortolket smørrebrød.
Der skulle også laves forret, hovedret og frokostsalat.
Dommerpanelet blev præsenteret for alt lige fra rejer opstillet som et juletræ til Randers Regnskov i en glace-kuppel udgave.

Der var lagt vægt på både de kreative og håndværksmæssige færdigheder, og derfor gjorde eleverne deres ypperste for at imponere dommerne.

I optakten til årets finale har eleverne haft en mentor tilknyttet. Eleverne har også været på træningsweekend og desuden brugt adskillige timer for at forberede sig til den store finale.

Til Salling Group Skills deltager elever fra Føtex, Bilka og Salling, som sætter en ekstra dyd i at levere en god indsats og dyrke passionen for håndværket.

Med Nana Blochs tredje plads fulgte 10.000 kroner til Nana selv og 10.000 til en afdelingsfest i føtex Thisted.

Endnu engang stort tillykke, Nana!