26_1442730344843245243_2316688028

Hej igen,
Så er jeg tilbage – og vil fortælle lidt mere om hvordan det er at være elev.
Netværket og sparringen med de andre elever fra #Netto og resten af Dansk Supermarked er noget andet, jeg gerne vil fremhæve.

Vi er generelt gode til at #lære af hinanden, hvis en butik prøver noget nyt, og det virker, så er andre butikker også med på at gøre det. Vi kigger ikke kun i en retning, men er åbne for nye tiltag, tager tingene til os og tilpasser os. Det er også vores hverdag i forhold til kunder, hvor vi skal håndtere mange forskellige situationer, som opstår i løbet af en dag. At være #fleksibel og #omstillingsparat går gennem hele kæden, som jo også tilpasser varer efter kundernes behov eller imødekommer trends og idéer, der optager kunderne, for eksempel fokus på at reducere #madspild.
På den måde er det også fedt at arbejde et sted som Netto, synes jeg, for hvis der er et nyt tiltag, så bliver det gennemført helhjertet hele vejen.
En anden fordel ved at være elev hos Netto er, at der også er en fremtid i kæden for dem, der har #viljen og lysten.
Som elev er det tydeligt, at der hele tiden bliver bygget noget på, som gør dig bedre til dit arbejde her og nu, men som også forbereder dig til at bygge en fremtid inden for Dansk Supermarked Group, hvis det er den vej, du ønsker at gå. Hilsen Ditte, #Nettoelev
#bilka #føtex #elevdsg #dansksuperjob #dansksuperelev #dansksupermarked