Har du viljen til at blive den dygtigste trainee?

En uddannelse som trainee i Netto er det oplagte valg for dig, der gerne vil være leder og ønsker at få det stærkeste springbræt og de bedste rammer til at udleve dine ambitioner. Som trainee hos os siger du ja til et udfordrende læringsmiljø, med garanti for en stejl læringskurve hvor ambitionsniveauet er højt.

Derfor søger vi dig, der gerne vil styrke dine personlige kompetencer og udvikling. Dig, der gerne vil arbejde målrettet med dine udviklingsmuligheder og skabe en stærk karriere med salg, ledelse og drift. Dig, der brænder for kommunikation, planlægning og samarbejde. Dig, der har motivationen til at tage din karriere et step op og vil være med til, at sætte præg på fremtidens moderne ledelse i Netto. Har du viljen?

Hvad kendetegner en #dansksupertrainee ?

Når du uddanner dig som trainee hos os, får du stor mulighed for at arbejde mere målrettet med din personlige udvikling.

I løbet af uddannelsen får du nemlig rig mulighed for bl.a. at udvikle dit overblik, tage ansvar og planlægge både tid og projekter. Det er stærke kompetencer, der styrker dig til en lederkarriere hos os – og i resten af erhvervslivet.

Der bliver naturligvis også stillet krav til dig og en traineeuddannelse kalder både på personlige og faglige styrker. For succesen kommer ikke af sig selv og du vil opleve en høj faglighed på skoleforløb, samt større ansvarsområder i dit varehus eller i din butik. Vi har store forventninger til dig som trainee, for det er i høj grad jer, der er med til at forme fremtidens Netto.

Derfor er en trainee i Netto især kendetegnet ved, at have viljen til at ville opnå mere. Du har et vinderinstinkt, men besidder samtidig empati og kan bevare overblik både på dine egne og andres vegne. Du brænder for ledelse, forstår vigtigheden i at samarbejde og kommunikere. Du udvikler dig fagligt, tager ansvar, leverer resultater, stræber efter forbedringer og er en holdspiller. Vigtigst af alt, så har du lysten til at udvikle denne adfærd og udleve den i praksis som kommende leder i Netto.

Vi udbyder traineeuddannelsen til elever i Bilka, føtex og Netto.

Som trainee gennemfører du dine skoleophold på vores eget kursuscenter Bøgehøj i Ebeltoft. Her møder du andre trainees og tilsammen udgør I en vigtig del af Dansk Supermarked Groups fremtid.

Og hun går hele vejen

Tæt på virkeligheden i en #dansksuperhverdag

En traineeuddannelse er en vekseluddannelse, hvilket vil sige, at du opnår læring både gennem skoleophold og praktisk træning i det varehus eller i den butik, du er en del af.
I praksis betyder det også, at der ikke er langt vej mellem dét du lærer på uddannelsen og den hverdag du oplever og genkender.

Til dagligt når du arbejder i butikken eller varehuset er du en del af virkeligheden – for du er tæt på kunderne, kollegerne og dér hvor tingene sker. Det betyder også, at du får rig mulighed for at videreudvikle og afprøve alle de nye værktøjer og metoder, du har tillært dig under uddannelsen.

Det får du med en #dansksuperuddannelse

Alle trainees deltager på traineeuddannelsens otte moduler, som uddannelsen er opbygget af.

På de otte moduler vil du opnå bredt kendskab til rutiner og procedure på tværs af hele varehuset eller butikken. Du får en solid lederuddannelse af høj kvalitet, hvor fokus både vil være på forretningsforståelse, produktviden og salg – bl.a. salgspsykologi, hvordan du leder andre til at præstere bedst muligt og om salgsfremmende aktiviteter, samt på drift, hvor fokus bl.a. er på regnskab, nøgletal og procesoptimering – alt sammen kompetencer der gør dig i stand til at styre og lede driften i et varehus.

Du tillærer dig de stærkeste metoder og værktøjer til bl.a. konceptstyring, planlægning, regnskab og analyser. Du får kendskab til IT-systemer og lærer herunder at bestille varer, behandle og analysere på salgsdata og statistikker.

Du bliver officielt faglært – men tager også to akademifag integreret i uddannelsen. Fagene er ”Det personlige lederskab” og ”Forretningsforståelse i Detailhandlen”.

Find vej videre

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger

Klik her

Bliv en del af vores talentdatabase

Ønsker du besked, når der opslås nye elevstillinger nær dig, kan du tilmelde dig vores talentdatabase. Du vil modtage relevante mails, når vi har nye elevjobs i dit nærområde eller har øvrige oplysninger i forhold til vores elevstillinger.

Elevuddannelsen

Læs mere om uddannelsen her.