En målrettet karriereplan

En dialog med min daværende leder blev faktisk startskuddet til, at jeg startede på Management Trainee-uddannelsen. Jeg havde en leder, som forstod mig rigtig godt og som udviklede mig hurtigt. Så blev jeg grebet af det, tog mere ansvar og søgte ind som Management Trainee. En beslutning jeg på intet tidspunkt har fortrudt. Jeg havde allerede nogle mål inden, jeg startede som Management Trainee. Og nu har jeg en meget målrettet plan for, hvordan de næste ti år i Netto-trøjen forhåbentlig kommer til at se ud.

1. TRIN
+
Elev

Uddannelse: Elev

Mål: Salgsassistent faglært

Varighed: 2 år

Opstart: 1. august til 1. januar

Krav: EUD/EUX-Business, HHX eller student, HF, eller HTX suppleret med 12 ugers Hg5 forløb på den lokale handelsskole

En spændende rejse

Uddannelsen ruster mig til at blive leder. Samtidig åbner den op for muligheden for at tage en HD senere. Jeg vil gerne gå ledelsesvejen, og derfor er dette en fantastisk mulighed for mig. Målet er at blive distriktschef inden jeg fylder 30 år, og derfor er de næste ti år planlagt meget præcist. Man kan godt sige, at jeg netop er påbegyndt en vildt spændende karriere rejse.

Mit mål med at blive leder er at udvikle andre og optimere hverdagen for kollegaer såvel som kunder. Disse kompetencer får jeg både, når jeg er i butikken, og når jeg er på skoleophold. Jeg er også blevet mere opmærksom på mig selv og mine styrker og svagheder. Vi har fået foretaget en personlighedstest, der fokuserer på netop det.

Jeg tror på, at hvis man kan mestre sine styrker og svagheder, så kan man nå de mål, man har sat sig. Målene er vigtige for mig, men det er lige så meget vejen dertil, der betyder noget. Jeg glæder mig til at udvikle mig – både personligt og arbejdsmæssigt. Med denne uddannelse får jeg i hvert fald redskaberne til at realisere de drømme, jeg har.

Find vej videre

Se karrieremulighederne

Læs mere om de mange muligheder

Klik her

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger

Klik her

Bliv en del af vores talentdatabase

Ønsker du besked, når der opslås nye elevstillinger nær dig, kan du tilmelde dig vores talentdatabase. Du vil modtage relevante mails, når vi har nye elevjobs i dit nærområde eller har øvrige oplysninger i forhold til vores elevstillinger.