Fra ungarbejder til butikselev

Man kan vel godt sige, at jeg har Netto-blod i årerne. Jeg blev nemlig ansat som ungarbejder, da jeg var 15 år og har i dag arbejdet i Netto i næsten seks år. Jeg er rigtig glad for både mit arbejde og mine kolleger – derfor virkede det bare som et naturligt valg at fortsætte i Nettotrøjen som elev og på den måde følge min drøm om at træde endnu et skridt op ad karrierestigen.

1. TRIN
+
Elev

Uddannelse: Elev

Mål: Salgsassistent faglært

Varighed: 2 år

Opstart: 1. august til 1. januar

Krav: EUD/EUX-Business, HHX eller student, HF, eller HTX suppleret med 12 ugers Hg5 forløb på den lokale handelsskole

Plads til udvikling

Jeg føler, at jeg kan udforske nye sider af mig selv, når jeg går på arbejde, og det er vigtigt for mig. Jeg får lov til at udfolde mig kreativt og kommer f.eks. med forslag til nye tiltag, der skal tiltrække kunder, og jeg er inde over opbygning af butikken – det er super fedt. Som elev synes jeg, det er vigtigt, at man får lov til at prøve nye ting hver dag, så man udvikler sig både personligt og fagligt. Derfor er daglige beslutninger, der har indflydelse på butikken et ansvar, der motiverer mig. Men der er også plads til at lave fejl – hvis det ikke lige lykkes i første hug, så får jeg lov til at gøre det igen, og netop fejlene er med til at forme mig som elev, men også som menneske. På skoleophold lærer vi teori, vi kan bruge til noget. Jeg elsker, at det vi lærer er håndgribeligt, og jeg lærer bedst, når jeg hurtigt kan få lov at prøve tingene af i praksis.

Jeg har selv arbejdet mig op – fra ungarbejder til elev. Nu er min fremtidsdrøm at blive souschef eller butikschef – allerhelst i Netto, for her går vi forrest og vi har et fedt miljø. Jeg håber, at elevtiden kan styrke mig i at arbejde selvstændigt og tage beslutninger, for det er styrker, jeg kan bruge i fremtiden.

 

Find vej videre

Se karrieremulighederne

Læs mere om de mange muligheder

Klik her

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger

Klik her

Bliv en del af vores talentdatabase

Ønsker du besked, når der opslås nye elevstillinger nær dig, kan du tilmelde dig vores talentdatabase. Du vil modtage relevante mails, når vi har nye elevjobs i dit nærområde eller har øvrige oplysninger i forhold til vores elevstillinger.