26_160701874037010_1347862751987577

Besøg i Netto Polska!
Måske har du allerede lagt mærke til det? – at der sker en hel del forandringer i NETTO i denne tid!
For det første søger vi lige nu 900 nye kolleger, der skal hjælpe os med at få succes i alle de nye lokalområder, der nu får glæde af at få en Netto i Kiwis tidligere lokaler.
For det andet, så arbejdes der lige nu på højtryk med at teste, evaluere og udvikle fremtidens Netto-koncept. Denne test- og udviklingsfase er i gang i alle de lande, vi driver butikker i. Netto Polen er ingen undtagelse.

I dag besøgte jeg sammen med de øvrige “Årets Elever” en meget spændende udgave af Netto, bygget op efter et nyt space, med særdeles stærke ferskvareområder, ny farvesætning og belysning. En kæmpe WAU-oplevelse.
Som du måske kan se på billederne, har områder som økologi og frugt & grønt fået meget fremtrædende placeringer. Lidt overraskende i et land, hvor købekraften ikke er så stor, som i Danmark. Men tallene taler sit tydelige sprog, og det er tiltag som falder i den polske forbrugers smag, selvom prisen fortsat er et meget stærkt konkurrence-parameter.

På billedet kan du også se, at Netto i Polen har en betjent slagter og bager. Det er ikke “vores egne” – men lokale samarbejdspartnere, som formår at trække nye og kvalitetsbevidste kunder til vores butikker. Kunder med stor købekraft, som måske ellers ikke ville have lagt deres indkøb hos os. Interessant strategi – selvom det nok ikke kan undgå at kannibalisere lidt på vores egne kød- og brødprodukter.

Hvad synes du? – ser den nye polske testbutik ikke indbydende ud?!

Mange Netto-hilsner fra
Emma (årets elev i Netto)