26_160701874037010_1695099177263931

ÅRETS ELEVER PÅ STUDIETUR I BARCELONA!??

Er netop hjemvendt fra en fantastisk studietur med de andre årets elever fra Salling Group! Som ud over NETTO er bestående af føtex, Salling og Bilka.

Det har været en rigtig spændende tur, hvor vi både fik lært en masse kulturelt om Barcelona, men også lært en masse om deres detailhandel, samt fik en masse ideer fra deres detailhandel, vi kunne tage med hjem og bruge! ☺️

Jeg vil først og fremmest gerne sige tak til NETTO-koncernen for at have kåret mig som vinder og for at have givet mig denne fantastiske studietur!

En STOR tak til Salling Group Careers for at de giver sådan en her tur til deres bedste elever! Derudover vil jeg gerne sige tak til Emilie Niélsen, Louise Fekete og Andreas Olesen for at have været med til at bidrage til en rigtig god tur!

Det har været spændende at opleve Barcelona med jer! Høre om jeres hverdag hjemme i varehuset! Diskutere detailhandlen i Barcelona med jer!

Jeg glæder mig fremadrettet til at kunne følge med i jeres karriere!☺️?

En sidste tak til Linda Rezagi Andersen og Kim Ørtoft Christensen for at have planlagt og vist os den kulturelle side af Barcelona, men også for at have vist os deres detailhandel.

/Julie – Årets elev i Netto