29_720051834797688_1077678199035048

MØD VORES DYGTIGE GOURMETSLAGTERELEV, RIKKE ANDERSEN, FRA SALLING AALBORG, DER ER I FINALEN VED DANSK SUPERMARKED SKILLS.

HVORFOR HAR DU VALGT DENNE UDDANNELSE?
Jeg har valgt gourmetslagteruddannelse, grundet min store interesse for mad. Jeg har altid gerne vil være i en branche, hvor der indgår kundebetjening og et sted hvor jeg kan udfolde mig kreativt.
Jeg overvejede først at blive kok, men kom til den konklusion, at hverdagen som gourmetslagter ville passe langt bedre til mig. Derfor valgte jeg at blive gourmetslagter – hvilket har været det helt rigtige valg for mig!

HVAD ER DINE DRØMME FOR FREMTIDEN?
Mine drømme efter jeg er udlært er at bruge min kreativitet. Et job, hvor vi værdsætter hver enkelt kunde og yder vores bedste hele vejen. Lige fra opskæring, til produktion, til færdigt produkt og til betjening og rådgivning af kunden.

HVAD SYNES DU OM AT VÆRE MED VED DANSK SUPERMARKED SKILLS?
Jeg synes det har været en lærerig, og ikke mindst sjov ”rejse”, lige fra casting, til træningsweekend og til hårdt arbejde med øvelser af de forskellige discipliner.

HVAD HAR DU LÆRT GENNEM FORLØBET?
Jeg har lært at lave en sauce – tak til John for dette!
Derudover har jeg lært mig selv bedre at kende, både på godt og på ondt. Jeg er blevet presset til det yderste – og er også blevet mere bevidst om mine egne styrker.