29_720051834797688_1136029079866626

WEEKEND-OPSLAG?

Denne uge har været en oplevelsesrig én af slagsen! Og derfor vil jeg nu underholde jer med lidt lørdags-læsning.? I mandags kom jeg tilbage på arbejde, efter 2 ugers skoleophold. Derfor har der været nok at se til, og derfor har I sleeeet ikke hørt fra mig i denne uge? Men det skal blive løgn, for her kommer verdens længste opslag??

Nu er de sidste ugers skoleophold overstået, og nu kommer fagprøve, eksamen og enden på hele uddannelsen, rigtigt tæt på!
På skolen har vi brugt meget tid på at skrive problemformulering og finpudse den til punkt og prikke. Denne laves, for at have et udgangspunkt for den berømte “FAGPRØVE”? Man sætter sig nogle mål, som man senere vil praktisere, og prøve at opnå, i butikken.?? Min skal laves i uge 11, og derefter skal jeg igang med rapportskrivning.?

Anyways!!!

I mandags havde jeg 2 leverandørbesøg, og derefter var der ✔️ på 2 ud af 4 shopper.??
I løbet af elevtiden i Salling, får du lov til at komme med på messe. Så i onsdags var jeg, og min “med-elev” Anne Sofie, i København for at opleve COPENHAGEN FASHIONWEEK??
Hvor har jeg aldrig set så meget tøj i mit liv? og mange mennesker var der også!
Vi fik oplevet efterår/vinter kollektionerne, og fik vist showrooms af leverandørerne. Det var sjovt at se hvilke styles vores chefer havde købt ind til efteråret, men især også at “lege indkøber for en dag”!??‍⚖️
Først var vi i Bella Centret, hvor der var vildt mange mennesker! Og derefter i Øksnehallen, som var en del mindre. Sidst men bestemt ikke mindst, tog vi til Bestsellers egne showrooms, og så hele kollektionen fra ONLY? De havde deres egne bygninger hvor alt var fra Bestseller, altså bl.a. Vila, ONLY, Only and sons, Selected Femme/Homme og så videre, og så videre?
Da vi havde set alt (langt fra alt, men det vi SKULLE nå at se) tog vi ud at spise inden turen gik til lufthavnen?✈️

Alt i alt en mega fed tur! Og sikke en uge! Nu vil jeg nyde resten af weekenden, og håber I vil gøre det samme?

//Louise, Young Fashion Aalborg