94_1686218654829955_1894407490677736

Den 8. november afholdes traditionen tro Salling Group Skills. Begivenheden, hvor vi hylder de dygtige og passionerede elever og deres håndværk.

Vi vil gerne præsentere dig for én af de dygtige finalister fra føtex, nemlig Charlotte Andersen fra føtex i Skanderborg.
Charlotte er 27 år – og i gang med uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse, der forventes afsluttet i 2020.

//

Hvorfor har du valgt denne uddannelse?

Jeg har altid godt kunne lide at lave mad, hvilket er årsagen til jeg valgte at gå i lære som delikatesseelev. Heldigvis fandt jeg en rigtig god læreplads, og timingen var perfekt, fordi min motivation var i top – og jeg havde lyst til at starte på uddannelsen.

Hvad er dine drømme for fremtiden?

Lige nu er alt mit fokus rettet på at færdiggøre min elevuddannelse – og så ¨må de mere langsitede drømme komme bagefter.

Hvad synes du om at være med i Salling Group Skills?

Jeg er blevet udfordret på en ny måde i forhold til dagligdage i varehuset, og det synes jeg har været mega fedt. I sær muligheden for at afprøve helt nye facetter af mit fag har giver mig nye perspektiver og kompetencer.

Hvad har du lært gennem forløbet?

Jeg har lært meget om mine personlige grænser. Det vigtigste jeg har lært, er at man skal turde at tage nogle chancer og bare springe ud i udfordringerne. Det giver nemlig så meget læring og udbytte igen.