94_1686218654829955_1897603660358119

Den 8. november afholdes traditionen tro Salling Group Skills. Begivenheden, hvor vi hylder de dygtige og passionerede elever og deres håndværk.

Vi vil gerne præsentere dig for én af de dygtige finalister fra føtex, nemlig Line Bjergene Larsen fra Føtex Hjørring.
Line er 22 år – og i gang med uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse, der forventes afsluttet i 2019.

//

Hvorfor har du valgt denne uddannelse?

Jeg har valgt denne uddannelse, fordi jeg har en meget stor interesse for mad, og har haft det siden jeg var helt lille, og fik lov til at være med i køkkenet. Dog gik der lidt tid før det gik op for mig, at min uddannelse skulle handle om mad.
Jeg har arbejdet med kundeservice i føtex, og havde mulighed for at arbejde i delikatessen også. Det var der min interesse for at blive delikatesseelev opstod.

Hvad er dine drømme for fremtiden?

Mine drømme er at komme længere op i hierarkiet – at gå fra at være elev, og måske ende som leder i en eller anden form og stadigvæk have kundekontakt og yde en god service. Om det bliver i føtex Hjørring eller et andet sted må tiden vise. Men min nuværende prioritet er helt klart at jeg først og fremmest får afsluttet min uddannelse med gode resultater!

Hvad synes du om at være med i Salling Group Skills?

Jeg synes, at det har været sjovt og spændende, men stadigvæk lærerigt. Derudover giver det et godt selvtillidsboost at være gået videre, og vise at man kan mere end sin daglige rutine og at man aldrig stopper med at lære. Derudover har de været fedt at komme på træningsweekend og være sammen med andre, som der brænder lige så meget for sit fag som jeg selv gør.

Hvad har du lært gennem forløbet?

Jeg har lært at udfordre mig selv. At tænke ud af boksen, planlægge og organisere min fritid, så jeg har kunne øve mig inden for de forskellige discipliner, som indgår i mesterskabet. Generelt bare at tænke udover dagligdagen i føtex. Anrette på en anden måde, at alt ikke skal være klassisk, men nyt og endda anderledes.