94_1686218654829955_1953469241438227

Fra føtex-elev til indkøbsdirektør //

Mads Rye er et godt eksempel på, hvordan en elevuddannelse i Salling Group kan være et stærkt springbræt til en spændende karriere med store muligheder.
Group Vice President Mads Rye tager et nyt skridt op ad karrierestigen og bytter samtidig kaffe, ketchup og frosne ærter ud med strømper og jeans. Fra 1. december bliver Mads Rye nemlig øverste ansvarlig for tekstil-området i Salling Group som ny indkøbsdirektør for Textile.

Mads Rye.jpgMads Rye kommer senest fra en stilling som indkøbschef for grocery, men han har i løbet af sine over 25 år i Salling Group været vidt omkring.

– Retail er så spændende, at man kan blive begejstret alle steder uanset, om man er i et varehus eller man sælger kaffe. Derfor glæder jeg mig meget til at arbejde med tekstil og bidrage med de erfaringer jeg har fra forskellige dele af organisationen, siger Mads Rye.

Den første halvdel af Mads’ Salling Group-karriere, som blev indledt med en elevplads i føtex Hjørring i 1993, har han tilbragt i otte forskellige varehuse, den næste halvdel i indkøbsfunktioner i Commercial, indenfor blandt andet nonfood, hus & have og kolonial.

Alle steder med lige stor ildhu og som et godt eksempel på, hvordan man kan arbejde sig op igennem virksomheden, siger Viktor Jegesi, Executive Vice President for Commercial.

– Mads kunne fejre 25-års jubilæum i Salling Group tidligere på året, og han har derfor helt åbenlyst en kolossal indsigt i forretningen, kæderne, varehusene og sammenspillet mellem butikker, Commercial og Vareflow og har selvsagt en lang erfaring med at skabe gode resultater. Hans evne til at balancere lederskab og købmandsskab, hans passion og formåen til altid at have kundens behov i fokus, gør mig helt tryg ved at lade ham stå i spidsen for vores tekstilteam og bringe kategorien til næste niveau, siger Viktor Jegesi.