95_215153332547100_309062353156197

Den 8. november afholdes traditionen tro Salling Group Skills. Begivenheden, hvor vi hylder de dygtige og passionerede elever og deres håndværk.

Vi vil gerne præsentere dig for én af de dygtige finalister fra Bilka, nemlig Yasmine Weiglin fra Bilka i Slagelse.
Yasmine er 19 år – og i gang med uddannelsen som bager, der forventes afsluttet i 2021.

//

Hvorfor har du valgt denne uddannelse?

Jeg har villet være bager og konditor siden jeg var lille. Jeg elsker at arbejde med mine hænder og se resultater af min indsats. Samtidig arbejder jeg med hovedet og bruge lidt matematik. Da jeg kom ind på erhvervsskolen fandt jeg ud af hvor spændende bagerfaget er – blandt andet i forhold til den kemi, der er i at bage et brød. Nærmest en hel videnskab 🙂 – derfor valgte jeg at tage bageruddannelsen.

Hvad er dine drømme for fremtiden?

Jeg vil gerne udvikle mig mere og blive dygtigere til mit fag og bygge videre på mine kompetencer med en konditoruddannelse. Jeg gerne udvikle mig inden for Salling Group så jeg kan få mere erfaring indenfor ledelse, så jeg måske en dag selv kan blive leder.

Hvad synes du om at være med i Salling Group Skills?

Jeg synes det er rigtig spændende og en fantastisk måde at lære på. Jeg holder meget af at jeg selv kan udvikle opskrifter og metoder til at lave kager og brød. Jeg synes også at det er en god måde hvorpå Salling Group kan udvikle sine produktionselever, så vi kan blive dygtigere og være mere forberedt til vores svendeprøve.

Hvad har du lært gennem forløbet?

Jeg har lært at tænke mere ud af boksen og planlægge min tid bedre. Jeg føler mig efterhånden rigtig godt rustet. Både til svendeprøven og til fremtiden.