95_215153332547100_342834909778941

I år har Bilka budt velkommen til et par hundrede nye elever. Ikke uden grund. Eleverne er nemlig det vigtigste rå-materiale for fremtidig vækst og udvikling i Bilka.

Eleverne i Bilka klarer sig generelt utroligt godt – både i teori og praksis. Blandt andet kan vi se tilbage på et år, hvor hele to Bilka-elever var blandt de nominerede til Detailhandlens Fagprøvepris – og et år, hvor Bilka ryddede bordet med elever øverst på podiet i samtlige konkurrencer ved Salling Grop Skills 2018. Til foråret kan du endda møde to af vores elever i finalen ved SkillsDenmark – DM i Skills, hvor de konkurrerer om danmarksmesterskabet for både bagere og gourmetslagtere.

FAGLIGHED, PASSION, TALENT!

Men … Vigtigst af alt. Bilkas elever bidrager fantastisk stærk til hverdagen i vores 19 hypermarkeder i hele Danmark. Det gør os stolte – og giver os endnu mere lyst til at byde fremtidens elever velkommen på vores hold.

Skal det være dig – eller én du kender?

Kig forbi på www.bilka-elev.dk og læs om de mange muligheder!

GODT NYTÅR!

————-

Som elev i Bilka bliver du en del af Danmarks mest mangfoldige arbejdsplads med mere end 53.000 medarbejdere fordelt på fire lande. Salling Group består af både butikker, varehuse, hypermarkeder, webshops, kaffebarer, restauranter og hertil en række unikke og velkendte brands, som alle er til, for at gøre hverdagen bedre.

#VierSallingGroup #Vigørhverdagenbedre