96_167367189966381_1597576330278786

Det har indtil videre været en vild oplevelse … her på vores første læringsmodul på elevuddannelsen.
Vi er samlet fra alle kæder: Bilka, NETTO og føtex – og lærer vildt meget om os selv og om hinanden.

Vi startede ugen på Dansk Supermarkeds hovedkontor i Aarhus, hvor vi mødte Jon Skålerud, der sammen med Detaildivisionen, Viden Djurs, overordnet har ansvaret for vores uddannelse.
Jon fortalte blandt andet, at det er VILJE og ENGAGEMENT, som er nøglen til succes for os. At det handler om at udvikle sig og levere resultater i NU´et. Ikke have vores fokus på noget, der måske vil ske i fremtiden. Leverer du resultater i dit nuværende job (elevplads), skal du nok blive opdaget!!!!

For at underbygge pointen og fastholde vores fokus på hvor vigtigt VILJE og ENGAGEMENT er for at udvikle sig og få mest muligt ud af sit talent, havde Dansk Supermarked inviteret en verdensstjerne-atlet til at besøge os på Bøgehøj Kursuscenter. Camilla Pedersen – triatleten, der har vundet adskillige medaljer ved VM og EM. Kåret til årets sportsnavn i Danmark 2014 – og ikke mindst overvundet døden, da hun i 2013 kom ud for en voldsom ulykke med kraniebrud, kunstigt koma og mangelivstruende indre blødninger som følge.
Mod alle odds – og gennem en enestående fighter-vejle, har Camilla rejst sig og kæmpet sig tilbage i verdenseliten.

Camilla tog os med på den mest spændende og følelsesladede tur gennem sin karriere – og sin kamp for at overvinde de sværeste forudsætninger, som livet overhovedet kan skabe.

SÅ MEGET inspiration til os, som både kan bruges i vores private liv – og i vores karriere.

Nu er den første uge af vores 8 læringsophold ved at være ved vejs ende – men hvis resten af vores uddannelse bliver SÅ LÆRERIG, har vi et par utroligt spændende år foran os.

DET BLIVER FEDT !!!!

///Hilsen de nye elever fra uge 12