96_167367189966381_1637184209651331

Elever fra føtex, Bilka, Salling og NETTO går ofte videre som ledere – for eksempel har halvdelen af varehuscheferne startet deres karriere med en elevuddannelse.

Derfor er der en stor efterspørgsel efter elever, som har potentialet og evnerne til at blive fremtidens ledere. På den baggrund lanceres nu en ny Management Trainee-uddannelse, der har til formål at uddanne kommende ledere.
Udover at blive faglærte, får de samtidig en lederuddannelse som fundament for karrieren.
”Uddannelsen skal være det oplagte valg for unge, der gerne vil være ledere og ønsker at få et stærkt springbræt,” siger Jon Skålerud, Senior HR Manager i Dansk Supermarked Group og ansvarlig for det nye forløb.
Han fortæller, at uddannelsen skal være et alternativ for unge, som ellers ville overveje en uddannelse på et erhvervsakademi eller et universitet, men som brænder for at lære i praksis og omsætte teorierne til resultater.
Uddannelsen skal rekruttere de mest talentfulde unge fra ungdomsuddannelserne. Målsætningen er, at mindst 80% skal fortsætte på koordinator- eller lederniveau efter den to-årige uddannelse.