96_167367189966381_1811966142173136

ÅRETS LÆREPLADS 2018 //

Hvert år kåres Årets Læreplads i Danmark, hvor elever kan nominere deres arbejdsplads, som Danmarks bedste sted at tage sin uddannelse.
I disse uger er der åbent for indstillinger – og flere af Salling Groups butikker er allerede nomineret. Blandt andet med Netto Gentoftegade, føtex Fåborg og Netto Rødekro.

At så mange har nomineret én af Salling Groups butikker vidner om det store og engagerede arbejde, som vores dygtige ledere gør for at sikre praktikpladser med fokus på læring, såvel som personlig- og faglig udvikling.

Med 1087 igangværende Management Trainee- og elevforløb er vi den virksomhed i Danmark, som ansætter og uddanner allerflest unge. Det er vi stolte af, fordi vi samtidig sikrer læring og udviklingsmuligheder, der både understøtter Salling Groups behov for kompetencer – samt elevernes ønske om udvikling og gode karrieremuligheder.

Fortjener din butik eller dit varehus også at blive nomineret? – så skynd dig at skrive en indstilling på: http://aaretslaereplads.dk/indstil-laereplads/ – inden 1. oktober.