96_167367189966381_2030842960285452

Mandag var vi så heldige, at vi var blevet inviteret til Talent Dinner i Århus sammen med alle de andre Management Trainees fra Bilka.
Dagen startede med at vi skulle mødes i receptionen på Salling Group HQ, hvor vi blev taget i mod af Benita Steen og Karina Jakobsen.
Efter dette fik vi en rundvisning ude på højlageret af Joakim Leire – hvilket var utrolig spændende at se hvordan alle vores varer bliver behandlet inden de ender ude ved os i butikkerne.
Vi fik også lov til at møde Bilkas Ledergruppe bla. Mark Nielsen, Tore Nederland, Claus Frederiksen, Anders Bo Hørsted og flere, efterfulgt at en kort præsentation af Bilka HQ af Mai-Britt Willumsen.
Turen gik nu mod Århus C, hvor vi skulle ind i Escape Factory – vi blev delt ind i to hold, drengene vs. pigerne.
Det var en virkelig spændende oplevelse, hvor vi skulle hjælpe hinanden ud af rummet ved hjælpe af forskellige ting som vi fandt inde i rummet. Desværre var drengene lige lidt hurtigere end pigerne og vandt, men en god oplevelse fik vi ud af det.
Efter dette gik turen mod Can Blau, hvor vi skulle have vores Talent Dinner sammen med Bilkas Ledergruppe.
Det var en lækker aften med en masse lækker Tapas og hyggelige samtaler med Bilkas Ledergruppe og alle de andre Management Trainees fra Bilka.