26_1780774971776112328_4691088723

Hvor er det en vild dag at være ansat i Dansk Supermarked …. eller, det troede vi, da vi vågnede i morges. Men nu er vi en del af Salling Group… Klokken 9:30 blev alle ca. 150 elever, der i denne uge er på skole, samlet i det største lokale #Bøgehøj. Vi vidste ikke hvorfor, men opdagede hurtigt, at det er en helt særlig dag ?. På storskærm var der direkte forbindelse til vores øverste direktør, Per Bank. Han var omgivet af vores bestyrelse, Karin Salling alle medarbejdere på hovedkontoret og en masse pressefolk.

Det var ikke et helt almindeligt budskab, han kom med. Tværtimod ?. Han fortalte, at vi skifter navn fra Dansk Supermarked til Salling Group. Både for at hylde vores “historie” og fordi vi i dag er langt mere end et supermarked. Han fortalte også om vores værdier og formål. Blandt andet at skabe muligheder og udvikling for medarbejdere på alle niveauer. Noget vi som elever nyder rigtig godt af hver eneste dag.

Vi var alle meget begejstrede og positive over beslutningen… og er spændte på hvad fremtiden bringer. Tror i hvert fald den bliver spændende ?
#SallingGroup #NettoElev #VisOsViljenSåViserViVejen