29_1800342906109131251_4691058830

ÅRETS ELEVER I #BARCELONA☀️ I denne uge har jeg æren af at være i Barcelona på studietur/inspirationstur, sammen med de andre årets elever i Salling Group. Vi drog afsted fra Billund og ankom til Barcelona sent i går aftes?✔️ Frisk og veludhvilet, har dagen i dag stået på besøg i kirken Sagrada Familia. Wow!? Så smuk og sikke en oplevelse, i dag har jeg virkelig været kulturel.???
Sagrada Familia betyder “Den hellige familie”, og som alle nok ved, består den af Jesus, Jomfru Maria og Josef. Det er en katolsk kirke og arkitekten bag er Antoni Gaudí. Byggeriet startede i 1882, men Antoni Gaudí døde i 1926, derfor har man sat et mål om at blive helt færdig med byggeriet, præcis 100 år efter hans død, altså i 2026. Derfor er de stadig i fuld gang med renovering og opbygning af kirken, mon de når det inden for 8 år, hmm?
Vi havde guide på og fik nogle fine headsets så vi var “rigtige turister”?? Dernæst gik turen til Park Güell, igen wow!? Masser af trapper og 30 “etager” senere, nåede vi op på toppen til parken. Virkelig en udsigt der var hele turen værd ??‍♀️ Et dyp i poolen var tiltrængt, og nu går turen snart til aftensmad på Ramblaen. Jeg ved ikke med jer, men vi har det egentlig helt okay ????☀️ //Louise Young Fashion, Salling Aalborg

#sallinggroup @sallingdk @sallinggroupmanagementtrainee