29_1841567769930567398_4691058830

Wow en dag! ??❗️ Når man som elev i Salling er en del af textilbranchen er det med i ens uddannelsesplan at skulle med på messe og opleve, leverandører i alle afskygninger, indkøb og en mega fed stemning ??????Det var i dag min tur og hvor heldig kan man være at det tilfældig vis lige er CIFF Copenhagen messen i bellacenteret midt i fashionweek ???‍♀️ Dagen startede ud med lidt kigger og indkøb på tøj, hvor efter jeg var så heldig at få selvskab af vores skønne indkøber på sko ?
Timerne fløj afsted samtidig med at vi fløj rundt blandt leverandører og fik købt de nye kollektioner ind til SS19 ?? Og Wow hvor er der et flot, fedt og farverigt forår og sommer vi har i vente i 2019 ????❤️?? På en messe er det ikke nok med indkøb og inspiration – der skal også holdes udkig efter nye brands der skal supplere sortimentet ?
Og her må man sige vi har valgt spot on! ?
For allerede til oktober byder vi ingen mindre end Steve Madden velkommen i afdelingen med en fed kollektion og vi kan slet ikke vente ????? Dagen i dag har været en unik oplevelse og har bestemt sat flere tanker i gang ang. Uddannelsen og har kun givet endnu mere blod på tanden til at given den en endnu større indsats og få så meget så mulig med i baggagen ? //Amanda damesko, Salling Aalborg #karrierer #sallinggroup #CIFF #uddannelse #newin #stevemadden