29_2140077567004491825_4691058830

?KARRIERE I SALLING?
I DAG HAR JEG ALLIERET MIG MED ET KENDT ANSIGT HER PÅ #KARRIEREISALLING
// MØD LOUISE SOM ER TEAMKOORDINATOR I SALLING AALBORG //
“Mit navn er Louise og jeg har gjort karriere i Salling. Jeg har været ansat i Salling i nu 3 år, jeg er 22 år gammel og har været elev i Salling Aalborgs Young Fashion hende, afdeling. Sommeren 2018 blev jeg udlært, og var så heldig at blive kåret til “Årets Elev”. Denne titel kåres hvert år til én elev i henholdsvis Salling, Netto, Føtex og Bilka. Med titlen vandt jeg en studietur til Barcelona med de andre 3 elever. Jeg er virkelig stolt af at have del i en arbejdsplads som uden tvivl belønner sine medarbejdere.
Som udlært salgsassistent, var jeg så priviligeret at blive i afdeling Young Fashion. Det bød på flere ansvarsområder og mere erfaring. I hver afdeling har man en afdelingsleder og en teamkoordinator. 
Pr. 1. April 2019 fik jeg stillingen som Teamkoordinator, stadig i Young Fashion hende. Jeg synes at det er fedt, at have et arbejde med så mange muligheder, og endda også for at stige i graderne. Nu står jeg med det fulde personaleansvar i Young Fashion hende, og er endda igang med at oplære nye elever. Så hvis du vil være på en arbejdsplads hvor ansvar gives ud til dig der er klar til at tag det, så er Salling et rigtig godt bud.”
LOUISE ER ET GODT EKSEMPEL PÅ AT MAN IKKE FÅR EN UDDANNELSE I SALLING – MAN TAGER EN UDDANNELSE! ?
// KARINA, ELEV I SALLING AARHUS