29_2140947721657740434_4691058830

?KARRIERE I SALLING? //MØD SALLY SOM ER AFDELINGSLEDER I SALLING AARHUS //
“Sommer 2010, startede mine første skridt i Salling. Ikke som kunde denne gang, men som ny elev i sko. ?????
Efter kun to år, med spænende og udfordrende skoleuger, opgaver, lange og korte arbejdsdage med både kampanger og aktiviteter og en masse kundekontakt, kunne jeg gennemføre min fagprøve og kalde mig uddannet salgsassistent med speciale i fodtøj ?
Men jeg havde ikke fået nok af Salling og jeg vidste at det ville jeg aldrig få!
Sommer 2012, skulle mine skridt gå imod Young Fashion ????? Ny udlært salgsassistent, som nu skulle udvikle mit speciale inde for fashion tøj til kvinder. Ansvaret for flere brands, voksede igennem tiden, og efter kort tid havde jeg ansvaret for større shops, som jeg bragte vækst og udvikling på. Efter blot 2 år søgte jeg nye udfordringer og flyttede fra dame tøjet i Young Fashion til herre tøjet i Young Fashion. ????? Ikke længe efter, fik jeg stillingen som Team koordinator for hele Young Fashion.
Efter blot et års tid, blev der prikket på min skulder. Et tilbud om at blive teamkoordinator for Kids afdelingen. ?⚽️??? Efter 1,5år med masser af spænende udfordringer, blev jeg Salgsleder for Kids afdelingen. Her kickstartede min karriere for alvor. Hermed efterfulgt af mange kurser på tværs af Sallinggroup.
Vinter 2019, en nysgerrighed omkring flere og nye vinkler på ikke kun at være en god leder, men for at blive den bedste leder. Der skulle større udfordringer ind på min vej her i Salling. ????? Beauty afdelingen var mit næste trin i min karriere i Salling.
2019 er året hvor jeg både har fået det mest spænende job nogensinde, men også er startet på en diplomuddannelse i ledelse, det kan næsten ikke beskrives med ord! Men jeg vil prøve alligevel… SALLING er her hvor, du uddannes, du udvikles, du udfordres, du udforsker og du udfoldes… #KarriereiSalling” SALLY ER ET GODT EKSEMPEL PÅ AT DET KUN ER DIG SELV, SOM SÆTTER GRÆNSEN FOR DIN UDVIKLING??