96_2053661373996653590

I går var os fra Bilka Nearfood inviteret til en utrolig spændende Make-up Dage ude på Salling Group HQ.
Hele dagen startede med at vi lige fik lidt at spise og fik hilst på Anders Bo Hørsted, hvor vi efterfølgende skulle inde og høre om de forskellige make-up brands.
Vi var så heldige at vi havde fået besøg af SÆTHER som fortalte os en masse omkring deres make-up Max Factor, efter dette fik vi besøg af L’Oréal som fortalte os en masse om deres make-up brands – nemlig L’oreal Paris og Maybelline.
Præsentation omkring de forskellige make-up brands var utrolig spændende og inspireredes, da vi fik lært en masse om hvad de forskellige foundations, mascara osv. gør og hvilken kundetype de ville være bedst til – så nu er vi alle sammen lidt bedre klædt på til at kunne vejlede vores kunder i make-up.
Dagen sluttede af med at vi fik besøg af Dennis Knudsen – hvor vi blev præsenteret for de forskellige produkter som han har ude i vores butikker.

Tusind tak for en utrolig spændende og meget inspirerende dag til alle dem som var med til arrangere det. – Kate Bertelsen, Management Trainee i Bilka Holstebro