Uddannelse skal også være sjovt

Jeg har nu været elev i Netto i 1,5 år, og før det havde jeg arbejdet i Netto som både ungarbejder, 1. assistent og som fuldtidsansat. Det var som fuldtidsansat, at jeg fik øjnene op for at skabe karriere hos Netto.  Jeg havde hørt meget godt om elevuddannelsen, og så det derfor som en oplagt mulighed for at uddanne mig samtidig med, at jeg havde det sjovt i butikken. For det skal også være sjovt, at uddanne sig – at kunne stå motiveret op om morgenen og glæde sig til en ny dag er vigtigt for mig.

1. TRIN
+
Elev

Uddannelse: Elev

Mål: Salgsassistent faglært

Varighed: 2 år

Opstart: 1. august til 1. januar

Krav: EUD/EUX-Business, HHX eller student, HF, eller HTX suppleret med 12 ugers Hg5 forløb på den lokale handelsskole

Unikt sammenhold

Særligt sammenholdet var en af grundene til, at jeg faldt så godt til hos Netto. Vi er en flok, der går op og ned ad hinanden. Vi har alle arbejdet sammen længe, og vi kender hinanden ud og ind. Vi er som en lille familie.
Der er både plads til at have det sjovt, men vi opfordrer også hinanden til hele tiden at præstere bedre. Selv hvis jeg har en dårlig dag, får mine kollegaer altid opmuntret mig. Det betyder, at der nærmest aldrig er nogle dårlige dage. Vi bytter af og til ansvarsområder, og dermed udvikler vi os hele tiden inden for nye områder. Vi udvikler os også fordi Netto i sig selv er en koncern, der altid følger med tiden og tør at gå forrest. Der er ofte nye informationer, og det kræver, at vi omstiller os hurtigt – det er spændende at være en del af.

Jeg elsker den daglige dialog med kunder, og jeg er blevet meget mere åben og udadvendt. Jeg er også blevet meget bedre til at give andre plads. Førhen kunne jeg godt være lidt styrende, men uddannelsen har gjort, at jeg i dag kender mig selv meget bedre. På den måde kan jeg være den bedste udgave af mig selv overfor mine kollegaer og mine kunder.

Lige nu nyder jeg virkelig at være elev, men jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer. Mulighederne er i hvert fald mange.

Find vej videre

Se karrieremulighederne

Læs mere om de mange muligheder

Klik her

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger

Klik her

Bliv en del af vores talentdatabase

Ønsker du besked, når der opslås nye elevstillinger nær dig, kan du tilmelde dig vores talentdatabase. Du vil modtage relevante mails, når vi har nye elevjobs i dit nærområde eller har øvrige oplysninger i forhold til vores elevstillinger.